x
en
ro

Room 13 escape room

BUCHAREST REAL ESCAPE ROOM
10.03 REVIEWS
More about this escape room
MORE INFO
Contact
Address: St. Ionel Perlea No. 19 010208 Sector 1
Phone: 77-203-1722
Category
REVIEWS
MAP VIEW
Do you recommend it to others?
Name*
Email
Written review*

Reviews of Room 13 escape room

3 ratings on Room 13 Escape Room
Superb! Noi am fost la Room 13. Experienta este foarte interesanta pentru ca exista sunet (e), lumini diferite, mirosuri specifice, lucruri pe care nu le-am descoperit in alta parte. PS: am iesit din prima
46 months ago
Experienta avuta la Real Escape Room a fost o adevarata surpriza. Adevarul este ca, de fiecare data cand aud "tematica horror" la o locatie EtR, sunt foarte circumspect. Ceea ce considera altii horror, e doar penibil pentru mine, uneori. Si totusi, Room 13 m-a dat pe spate. Nu e o experienta sangeroasa, ci una psihologica. Atmosfera se infiltreaza sub pielea ta, intra pe ascuns in spatele mintii tale si te infioara la fiecare pas al puzzle-urilor excelente din aceasta camera. Cupland atmosfera creata cu solutiile tehnice extraordinare din Room 13, pot spune ca am plecat pe deplin satisfacut de experienta aceasta. Bravo, baieti!
46 months ago
Am jucat două camere la Real Escape Room - Prison Break și Room 13. Au fost extraordinare, asta deși mai aveam experiența altor jocuri de tip escape room. Pentru mine sunt în top, mai ales Room 13. Nu am întâlnit nicăieri acel melange de ingeniozitate și atmosferă realistă care să te tranpună în mijlocul poveștii. Ceea ce au realizat acolo acei oameni e pur și simplu de necrezut. Felicitări!!!
46 months ago

Nearby Escape Rooms