x
en
ro

Escape room(s) by RoomMania

Learn more about the 2 Escape Room(s) of RoomMania and check out the ratings too! The fun begins here!
LIST VIEW
MAP VIEW

Reviews for escape room(s) by RoomMania

6 players have written ratings on the escape room(s) of RoomMania.
Leonardo da Vinci
Bucharest
Am facut o rezervare la ora 1 astazi si cand am ajuns acolo pe la fara un sfert nu era absolut nimeni. Era afisat un numar de telefon la care am sunat de vreo 15 ori timp de jumatate de ora dar din pacate fara succes. Cand in sfarsit a raspuns, dupa ce plecasem deja, a spus ca habar nu avea de rezervarea noastra. Au dat dovada de nesimtire si neprofesionalism. Nu recomand nimanui.
46 months ago
Leonardo da Vinci
Bucharest
DaVinci a fost prima camera de genul asta in care am intrat si , desi nu am evadat, a fost o experienta impresionanta. La Sonata mi-a placut foarte mult designul si puzzleurile care completeaza atmosfera creata.
46 months ago
Leonardo da Vinci
Bucharest
Cea mai proasta organizare, dupa ce am primit un mail de confirmare pentru reverzarea camerei ei nu s-au prezentat la ora stabilita si ne-au lăsat sa asteptam 40 de minute ca apoi sa ne propună o reprogramare. Nu au răspuns la telefon decât dupa 20 de apeluri.
46 months ago
Sonata
Bucharest
Foarte tari Sonata si Davinci, recomand!!
46 months ago
Sonata
Bucharest
Am fost la destule room escape-uri si pot spune ca roommania este in top. Ambele camere sunt extrem de bine gandite si odata intrat in camera, povestea si decorul te transpun in alta lume. Felicitari pentru idei, sunt originale si lumea roommania e fascinanta!
46 months ago
Sonata
Bucharest
Roommania au unele din cele mai frumoase camere din bucurești. La ei am descoperit cât de frumos este acest joc și după ce le-am luat la rand pe celelalte aici mă intorc cu drag de fiecare data dar și cu părere de rau ca nu mai pot reface camerele . Așa ca îmi trimit toți prietenii sa guste din experiențele Roommania.
46 months ago