x
ro
en

Professor Coman's Mystery escape room

PLOIEȘTI ESCAPE ROOM NOW PLOIEȘTI
10.03 REVIEWS
About this escape room
Profesorul de istorie Adrian Coman a fost toată viața pasionat de misticism ajungând chiar să dezvolte o obsesie pentru mutarea sufletului dintr-un corp în altul prin intermediul unui obiect, obținând astfel nemurirea. Se pare că, după ani de studii aprofundate, a găsit o modalitate pentru a face acest lucru dar, în timpul experimentului final, ceva s-a întâmplat iar sufletul profesorului a rămas captiv în acel obiect. Misiunea voastră este să găsiți obiectul care i-a capturat sufletul profesorului și cheia pentru a ieși din biroul acestuia. Dacă nu reușiți acest lucru în 60 de minute este posibil ca și voi să aveți soarta profesorului Coman!
BOOK NOW!
Contact
Address: nr Strada Ana Ipătescu 2
Phone: 767-568-598
Category
REVIEWS
MAP VIEW
Who where you with?
Spouse
Family
Friends
Colleagues
Game Master
Storyline of the game
Quality of the location
Visuals
Do you recommend it to others?
Name*
E-mail
Written review*

Reviews of Professor Coman's Mystery escape rooms

3 ratings on Professor Coman's Mystery Escape Room
O experiență deosebită, inedită și distractivă, chit că trebuie să stai cu ochii pe ceas... dar... astea-s regulile jocului!
Foarte tare evadare din cotidian si o excelenta ocazie de a juca rolul de detectiv, alături de o echipă aleasă! O oră în care descoperi de ce ești în stare și cu cine ai de-a face, în care te concentrezi și te bucuri de succesul fiecărui pas, în care te rupi complet de griji și trăiești clipe de basm! Mulțumesc pentru această experiență minunată
Multumim pentru o camera interesanta si interactiva. Ne-a placut conceptul original si surpriza pe care ne-ati pregatit-o. Vom reveni cu mare drag pentru urmatoarea aventura.

Nearby Escape Rooms