x
ro
en

RoomXcape escape rooms

Learn more about RoomXcape 3 Escape Rooms and check out the ratings too! The fun begins here!
LIST VIEW
MAP VIEW
Intra in pielea detectivului si afla cum pana si cei care trebuie sa apere legea se pot dovedi a fi de cealalta parte a ei. O sa te confrunti cu un pers...
READ MORE!
Te trezesti in ceea ce pare sa fie… o celula. Atmosfera apasatoare si dezolanta. Peretii scrijeliti stau marturie chinurilor celor de dinaintea ta. Simt...
READ MORE!
Razboiul… razboiul nu se schimba niciodata. Romanii s-au luptat pentru sclavi si bogatie. Spania a construit un imperiu din dorinta sa arzatoare dupa au...
READ MORE!

Reviews of RoomXcape escape rooms

9 players have already posted their ratings on RoomXcape Escape rooms.
A Catching Game
Bucharest
Camerele sunt extrem de interesante si foarte bine gandite! Cel mai bun mod de a petrece timpul liber,abia asteptam sa revenim!
A Catching Game
Bucharest
Sunt foarte multumita de RoomXcape! Camerele sunt foarte bine gandite si personalul este de nota 10. De abia astept sa mai apara si alte camere!
A Catching Game
Bucharest
Oameni pasionati care te echipeaza cu mult entuziasm inainte de inceperea evadarii. Camere foarte bine realizare cu povesti captivante. O experienta pe care abia astept sa o reincerc. Mult succes cu noile camere!!
Apocalypse Now
Bucharest
Recomand cu incredere tuturor celor care doresc o provocare, dar si doresc sa se distreze. Camerele sunt foarte bine organizate, atmosfera se potriveste perfect pe fiecare tematica.
Apocalypse Now
Bucharest
Gazde simpatice si primitoare si o camera plina de surprize. Puzzle-urile sunt bine gandite, decorul te arunca direct in poveste, iar efectele se incadreaza in "expect the unexpected".
Apocalypse Now
Bucharest
Așteptam cu nerăbdare următoarea camera!!! Keep calm and solve the puzzle!
Le Procureur
Bucharest
A fost greu sa enuntam acest review , tocmai pentru ca , ospitalitatea, locatia, atmosfera , toate adunate la un loc ne-au lasat fara cuvinte. Cu o experienta de peste 20 de camere , Roomxcape merita plasat in top. Keep up the great work:)!
Le Procureur
Bucharest
Ne-am simtit minunat alaturi de voi, iar orele petrecute deslusind misterele au fost pline de rasete si voie buna. Cu siguranta revenim! Go Hercules!;)
Le Procureur
Bucharest
Jocul este foarte interesant si atractiv. Sunt foarte multe provocari care se leaga una de cealalta ca intr-un puzzle. Este un joc care iti testeaza logica si spiritul de observatie iar asta mi-a placut cel mai mult.