x
ro
en

TROLL escape rooms

Learn more about TROLL 1 Escape Rooms and check out the ratings too! The fun begins here!
LIST VIEW
MAP VIEW
The Bike Room
10.03 REVIEWS
Ești pasionat de plimbările cu bicicleta în natură și tocmai ai aflat de un concurs de ciclism la munte. Dar ce păcat, ai doar o oră la dispoziție să-ți...
READ MORE!

Reviews of TROLL escape rooms

3 players have already posted their ratings on TROLL Escape rooms.
The Bike Room
Bucharest
Bike room este cu adevărat o camera gândită pentru interacțiunea dintre prieteni, o camera care te face sa te miști rapid și care te mulțumește la fiecare descoperire. Nu trebuie sa îți placa bicicletele, de preferat ar fi chiar sa nu îți placa și sa nu deții una pentru ca după timpul petrecut în camera parca ai lua o cheie și ai începe sa o dezmembrezi încercand sa păstrezi vie povestea începută la troll escape. Recomand.
The Bike Room
Bucharest
Nu conteaza daca esti troll sau nu, la troll te distrezi sigur!! Am uitat sa spun cat de tare m-am distrat la bike roomul lor, dar bine am facut pentru ca acum pot spune ca si virus este la fel de super mega fun!! ^^ Can't wait for the 3rd one!!
The Bike Room
Bucharest
Had a great time. Took my girlfriend there with a birthday surprise in place. It was amazing. The team is really helpful and game SUPER fun! Guaranteed you'll have a great time.